Главният проправителствен унгарски вестник Magyar Nemzet призова партията Фидес на

...
Главният проправителствен унгарски вестник Magyar Nemzet призова партията Фидес на
Коментари Харесай

Унгарски всекидневник призовава Фидес на Орбан да напусне ЕНП

Главният проправителствен маджарски вестник Magyar Nemzet прикани партията " Фидес " на премиера Виктор Орбан да напусне консервативната Европейска национална партия - ЕНП, като съобщи, че тя е изоставила своите формиращи полезности и " не може да бъде разграничена от социалистите или либералите ", оповестява Евронюз.

Унгария избира враждебността към имиграцията като съществена част от акцията си за европейски избори през май, поставяйки билбордове, в които упрекват ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и американския милиардер Джордж Сорос в скрит план за заличаване на европейската цивилизация допускайки голям брой мюсюлмани , написа Евронюз
 ЕНП стартира процедура за изключване на Орбан
ЕНП стартира процедура за изключване на Орбан

Той дефинира членовете на ЕНП като " потребни идиоти "

" Време е Фидес да спре с унизителните пазарлъци с Европейската национална партия. Народната партия към този момент не е партията на Хелмут Кол ", се споделя в публикацията на унгарския ветник.

Орбан разяснява, че някогашният немски канцлер е поканил " Фидес да се причисли към ЕНП.

Вместо това " Фидес " би трябвало да сплоти силите си с европейските националисти , предлага вестникът в публикацията си.
 Унгария погна Юнкер и Сорос с нова акция
Унгария погна Юнкер и Сорос с нова акция

" Вие също имате право да знаете какво приготвя Брюксел

" Народната партия към този момент не пази нациите , нито християнството, нито обичайния модел на фамилията , нито каквато и да е друга европейска традиция. Народната партия се е трансформирала в прислужник на болния демократизъм ", добавя унгарската медия.

Унгария се опълчи на настояванията за опрощение в сряда поради гневната рецензия на водачите на Европейски Съюз, само че върховен държавен консултант предложи да се търси компромис , с цел да се избегне изтласкването на ръководещата партия от главната консервативна група в Европейския парламент .
 Партията на Орбан желае да остане в ЕНП
Партията на Орбан желае да остане в ЕНП

ФИДЕС не желае да напуща Европейската национална партия

Кампанията докара до осъждания от страна на Комисията и апел за отдръпването на " Фидес " от ЕНП , която се събира на 20 март, с цел да разиска въпроса. Но Magyar Nemzet разяснява, че " Фидес " евентуално ще бъде по-добре отвън тази група .

" Има единствено веднъж напред за Фидес: пътят на новия съюз . Виктор Орбан и Фидес би трябвало да изоставен Европейската национална партия и да образуват съюз Матео Салвини , Партията на свободата на Австрия и полската ръководеща партия ", разяснява унгарската медия.

Статията добавя, че Орбан би трябвало да оглави паневропейския съюз против имиграцията , който е избран за единственото разумно умозаключение на неговата политика.
 Орбан с писмо до всеки маджарин против Европейски Съюз за миграцията
Орбан с писмо до всеки маджарин против Европейски Съюз за миграцията

Унгария ускорява акцията против европейските водачи

Управляващата партия на унгарския министър председател Виктор Орбан желае да остане в границите на Европейската национална партия , съобщи почитан чиновник в четвъртък, откакто основният проправителствен всекидневник прикани ръководещата партия да напусне консервативната група, оповестява " Ройтерс ".

" Фидес е член на Европейската национална партия и желае да остане член на Европейската национална партия ", декларира началникът на щаба на Орбан Гергели Гуляс на конференция в отговор на въпрос по отношение на публикация .
 Няма да отстъпим пред ултиматума на ЕНП, закани се партията на Орбан
Няма да отстъпим пред ултиматума на ЕНП, закани се партията на Орбан

Защитата на европейските християнски полезности и прекъсването на миграцията са по-важни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР