Главният прокурор Сотир Цацаров се е разписал в серията “Апартаментгейт

...
Главният прокурор Сотир Цацаров се е разписал в серията “Апартаментгейт
Коментари Харесай

Биволъ: И Цацаров с луксозна вила на половин цена

Главният прокурор Сотир Цацаров се е разписал в серията “Апартаментгейт ” с евтините, само че първокласни парцели на властта. В края на 2018 година той и брачната половинка му получават вила в летовището “Св. Константин ” в Родопите над гр. Пещера против скромната сума от 30 000 евро, разкрива Биволъ.

Според проверяващия уебсайт сходна къща в региона не може да се откри под 60-70 000 евро.

Това е следващата договорка на симулативни цени на семейство Цацарови през годините. Парадоксът е, че основният прокурор би трябвало да ревизира властимащите лица от абсурда “Апартаментгейт ”, които са правили всеобщо такива симулативни покупко-продажби, посредством които е ощетен фиска и евентуално са изпрани приходи с неразбираем генезис. Самият него обаче няма КОЙ да ревизира!, написа Биволъ.

На 26.11.2018 Сотир и Меглена Цацарови са придобили в Св. Константин еднофамилна вилна постройка с повърхност по документи 75.000 кв. м. против 58 674,9 лева или еквивалента на 30 000 евро. Разгънатата застроена повърхност обаче е двойна – 139.75 кв.м. Така вилата, която е напълно ново строителство, излиза на Цацарови по … 214 евро на кв.м. А данъчната оценка, посочена в нотариалния акт е впечатляващо ниска – 22 785,80 лева

В региона на никое място не може да се откри вила с сходни параметри на цена по-ниска от 60 – 70 000 евро, сподели инспекция на Биволъ в няколко организации за недвижими парцели. Съседна до Цацарови вила, само че към този момент довършена и обзаведена, се продава за 75 000 евро.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР