Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди извършването на проверка по повод

...
Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди извършването на проверка по повод
Коментари Харесай

ЗАРАДИ ОЛИМПИК: Цацаров прати поркурори и ДАНС на проверка в КНФ

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди осъществяването на инспекция във връзка прекратяването на активността на клона на “Олимпик” у нас, оповестиха от прокуратурата.

Предмет на инспекцията са метода на реализиране на държавния осигурителен контрол от страна на комисията, на ресопния й заместник- ръководител, управляващ ръководство “Застрахователен надзор” и на това ръководство, във връзка с съответния осигурител.

Ще бъде тествано спазването на условията на закона за започване на активността на клона на “Олимпик” в България, осъществяването на пълномощията от страна на надзорните органи по Кодекса за застраховането и Закона за Комисията за финансов контрол, както и упражняването на настоящ контрол, включетилно след издадената възбрана Олимпик да подписва нови контракти и да удължава периода на досегашните, се споделя още в известието на прокуратурата.

Проверката се реализира от прокурор от Върховната касационна прокуратура и е предоставена на Държавна организация “Национална сигурност”.

В момента шефът на Комисията за финансов контрол Карина Караиванова е на среща при премиера Бойко Борисов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР