Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди извършването на проверка по повод

...
Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди извършването на проверка по повод
Коментари Харесай

Цацаров нареди проверка в КФН заради фалиралия Олимпик

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди осъществяването на инспекция във връзка прекратяването на активността на клона на ЗК „ Олимпик " у нас, оповестиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

Предмет на инспекцията са метода на реализиране на държавния осигурителен контрол от страна на Комисията, на отрасловия ѝ заместник-председател, управляващ ръководство „ Застрахователен контрол " и на това ръководство, във връзка с съответния осигурител. Ще бъде тествано спазването на условията на закона за започване на активността на клона на ЗК „ Олимпик " в България, осъществяването на пълномощията от страна на надзорните органи по Кодекса за застраховането и Закона за Комисията за финансов контрол, както и упражняването на настоящ контрол, в това число след издадената възбрана „ Олимпик " да подписва нови контракти и да удължава периода на досегашните.

Проверката се реализира от прокурор от Върховната касационна прокуратура и е предоставена на Държавна организация „ Национална сигурност ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР