Главният прокурор Сотир Цацаров пристигна в Кърджали, където ще се

...
Главният прокурор Сотир Цацаров пристигна в Кърджали, където ще се
Коментари Харесай

Цацаров пристигна в Кърджали заради убитата Дамла

Главният прокурор Сотир Цацаров дойде в Кърджали, където ще се запознае с хода на следствието на убийството на 8-годишната Дамла в Момчилград.
Главният прокурор отпътува за регионалния град от Чирпан, където тази заран дружно с новия шеф на Националната следствена работа Борислав Сарафов откриха новата постройка на Районната прокуратура. Пред публицисти той съобщи, че повдигнати обвинявания за съзнателно ликвидиране на момиченцето към момента няма.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/tsatsarov-oglasi-neizvesten-fakt-ot-pokushenieto-sreshchu-danchniya-shef-ivo-stamenov_news565814.html
В момента Цацаров беседва с окръжния прокурор на Кърджали Желязко Стефанов и наблюдаващия прокурор.

Очаква се към 15 часа Сотир Цацаров да даде изказване пред публицисти, по време на което да разгласи, че към този момент има обвинен за убийството на момиченцето,пише dir.bg.

Тялото на първокласничката бе открито в неделя сутринта към 7.30 ч. в фамилното жилище в Момчилград от майка й Садет, която се прибирала от нощна промяна във фабрика край Кърджали. Жената намерила детето си мъртво, а главата му била облепена с тиксо. Дамла е била сама в жилището, защото татко й работи в Белгия, брат й в Истанбул, а бабата била отпътувала в Турция при заболели близки.

38-годишната Садет Муса и друга близка до фамилията жена, с букви А.Т., бяха разпитвани часове наред. По неофициална информация точно против майката са събрани доказателства, че е умъртвила детето си.

И през днешния ден към 50 поданици на Момчилград се събраха пред постройката на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи. Те упорстваха за публична информация от органите на реда кой е килърът на дребната Дамла.

тагове Сотир Цацаров Кърджали Дамла убийство
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР