Главният прокурор Сотир Цацаров, който също участва в брифинга в

...
Главният прокурор Сотир Цацаров, който също участва в брифинга в
Коментари Харесай

Младен Маринов С Нови Зловещи Разкрития За Убиеца На Виктория!

Главният прокурор Сотир Цацаров, който също взе участие в брифинга в Министерски съвет, посочи, че мъжът е напуснал България на 7 октомври към 14 часа през ГКПП-Дунав мост. Задочно пред длъжностен юрист на арестувания са повдигнати две обвинявания - обезчестяване, което съставлява изключително тежък случай, за което законът планува от 10 до 20 година затвор, и за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен за жертвата метод, за което може да бъде наказан на 15 до 20 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

Цацаров съобщи, че досега не могат да настояват, че убийството е обвързвано с професионалната активност на журналистката, само че следствието продължава. За момента се счита, че става дума за безусловно непринудено закононарушение, като задачата на убийството е било полово посягане. Той посочи, че мъжът, който е упражнявал бокс, е нанесъл голям брой удари на Маринова, като й е счупил носа и й нанесъл две черепно-мозъчни контузии. Установено е, че часове преди насилието и убийството мъжът е използвал огромно количество алкохол. В дома му са открити и движимости на журналистката в дома му.

Той изрече съболезнования на околните и признателност на всички чиновници на Министерство на вътрешните работи, взели участие в следствието.

" Лично насочвам откровена признателност към вътрешния министър за изключителния професионализъм и метода, по който беше проведена работата ", сподели още основният прокурор, с което задочно за следващ път отвърна на рецензиите на президента Румен Радев към него.

Премиерът Бойко Борисов, който приказва финален, също изрече съболезнования на околните и благодари на Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи. Той изрази неодобрение, че е имало доста спекулации към случая.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР