Главният прокурор Сотир Цацаров изрази респект към съдиите от Спецсъда,

...
Главният прокурор Сотир Цацаров изрази респект към съдиите от Спецсъда,
Коментари Харесай

Сотир Цацаров за присъдата на Иванчева: Справедливостта възтържествува

Главният прокурор Сотир Цацаров изрази почит към съдиите от Спецсъда, присъдили 20 година затвор на първа инстанция за искане на рушвет в изключително огромни размери от някогашната кметица на "Младост " Десислава Иванчева. Заместничката ѝ Биляна Петрова получи 15 година, а Петко Дюлгеров - 12 година отнемане от независимост.

Цацаров изрази уважението си към съда, че не се е поддал на цялата акция против магистратите. Той предвижда, че и на втора инстанция присъдата ще бъде доказана.

,,Смятам, че присъдата ще издържи и пред Върховен касационен съд. Знам, че на доста хора сега им е доста тъжно, само че справедливостта възтържествува'', съобщи пред публицисти във Велико Търново основният прокурор.

,,Това издава изтощение, завист и изтощение, само че това е положението'', добави той.

Относно инспекцията на прокуратурата против началника на КПКОНПИ Пламен Георгиев основният прокурор изясни, че в Деня на Конституцията няма предпочитание да разяснява тематиката, тъй като не подхожда.

Помолен да разяснява държание на Лозан Панов, Сотир Цацаров показа, че през днешния ден е прекомерно прекрасен ден, с цел да разисква Панов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР