Главният прокурор Сотир Цацаров е много зает и дори не

...
Главният прокурор Сотир Цацаров е много зает и дори не
Коментари Харесай

Цацаров ще се запознае със сигнала за метеж, когато му остане време

Главният прокурор Сотир Цацаров е доста ангажиран и даже не е имал време да се запознае със сигнала , че митингите могат да прераснат в бунт. Не съм имал време да седна да го прочета, разяснява той в коридорите на Народното събрание. Сигналът обаче го чака на бюрото, разясни обвинител номер едно.

Малко по-рано Йордан Бонев, наследник на Венцислав Ангелов - Чикагото, станал прочут дружно с Бисер Миланов - Петното , около митингите в отбрана на кабинета " Орешарски " 2013 - 2104 година, внесе сигнал в прокуратурата за подготвян бунт.

Бонев твърди, че разполага с доказателства, че митингите против номинацията на Гешев за основен прокурор са финансирани от банкера Цветан Василев и предприемача Иво Прокопиев целят основаване на безпорядък в страната и събаряне на кабинета " Борисов 3 ".

Като доказателство Бонев сочи диалози и чатове на своя татко Венцислав Ангелов - Чикагото и наказаната на първа инстанция за рушвет някогашна кметица на " Младост " Десислава Иванчева без да прецизира от по кое време са те.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР