Главният прокурор ще участва в 71-ата годишна Национална молитвена закуска,

...
Главният прокурор ще участва в 71-ата годишна Национална молитвена закуска,
Коментари Харесай

Иван Гешев ще участва в Националната молитвена закуска при президента Байдън


Главният прокурор ще взе участие в 71-ата годишна Национална молитвена закуска, давана от американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в. По традиция събитието се организира всеки първи четвъртък на февруари, който тази година се пада на 2-и, и се открива с одобрение от президента.

На събитието във Вашингтон ще участват общественици и обществени фигури от повече от 100 страни, които споделят общи морални и духовни полезности.

Първата молитвена закуска се е провела през 1935 година, когато представители на локалния бизнес насочат молитва в спешен за региона миг. По-късно молитвени закуски стартират да се провеждат във всички американски щати. Националната молитвена закуска дава опция за построяването и укрепването на персонални връзки сред водещи американски политици, общественици и водачи от страни от целия свят, оповестява 24 часа.

В американската столица българският основен прокурор ще взе участие и във конгрес по сигурността. Гешев ще се включи и в полемики, отдадени на битката против езика на омразата.

От пресцентъра на Прокуратурата удостоверява за идното посещаване на в Съединени американски щати. Оттам прецизират, че то има частен темперамент и е по покана на двама американски конгресмени. Планирано е още от ноември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР