Главният прокурор с остър коментар след насилието над полицаи в

...
Главният прокурор с остър коментар след насилието над полицаи в
Коментари Харесай

Гешев: Няма да се толерира това да се бият полицаи

Главният прокурор с изострен коментар след насилието над служители на реда в София.
След вчерашното навлизане в районното министерство, когато двама чиновници на реда бяха ранени, Иван Гешев разяснява, че сходно държание няма да се толерира, предава БГНЕС.
той даде образец с страни от Европейския съюз и  САЩ, където при сходни вълнения и принуждение над чиновници на реда, ответните ограничения са много по-строги, оповестява Нова телевизия.
Вече има формирано досъдебно произвеждане, а 4-ма души са арестувани. Предстои да стане ясно на какъв брой от тях ще се издигнат обвинявания.
„ На българските жители би трябвало да е ясно, че това да се бият служители на реда не е симптом на либералност, както се пробва да се показва. Това, което може да направи прокуратурата, е, прецизно да приложи закона, когато са на разположение данни или доказателства за осъществено закононарушение. Няма да се толерира това да се бият служители на реда. Това от една страна се е трансформирало в някаква степен в народен спорт, който би трябвало да спре, с цел да може тези хора да охраняват правата на българските жители пълноценно ”, съобщи Гешев.
Какво се случи през вчерашния ден ВИЖТЕ В ТАЗИ СТАТИЯ. В последна сметка полицията разпръсна протестиращите с газ. Оказа се, че има и 40 обгазени. ВИЖТЕ И ВИДЕО.
Как разясниха обстановката битите служители на реда, ВИЖТЕ ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР