Главният прокурор проведе работна среща с Робърт Сингер, председател на

...
Главният прокурор проведе работна среща с Робърт Сингер, председател на
Коментари Харесай

Гешев получи благодарности от израелски представители за предотвратяване провеждането на Луковмарш

Главният прокурор организира работна среща с Робърт Сингер, ръководител на Центъра за израелско въздействие, член на Управителния съвет на Движението за битка с антисемитизма и някогашен основен изпълнителен шеф на Световния еврейски конгрес и с ген. Шломи Михаел, с дългогодишна професионална кариера в израелските правоприлагащи органи.

Израелските посетители изрекоха специфични благодарности за дейната роля на българската прокуратура за недопускане провеждането в гр. София на антидемократична демонстрация като така наречен „ Луковмарш “.



Сред акцентите в диалога бяха още самодейностите на прокуратурата по ограничение и попречване на закононарушенията, подбудени от ненавист. 

Срещата сред, Робърт Сингер и ген. Шломи Михаел се организира в подтекста на отбелязването на 80-ата годишнина от спасяването на българските евреи.

Главният прокурор подчертава върху приноса на българските адвокати за този заслужен акт. срещна израелските посетители с самодейността на Асоциация на прокурорите в България и Камара на следователите в България за построяването на монумент на българските адвокати, спомогнали за спасяването на българските евреи от Холокоста, който следва да бъде повдигнат в центъра на българската столица. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР