Главният прокурор проведе работна среща с Хан Мораал – генерален

...
Главният прокурор проведе работна среща с Хан Мораал – генерален
Коментари Харесай

Гешев се срещна с генералния секретар на Международната асоциация на прокурорите

Главният прокурор организира работна среща с Хан Мораал – общоприет секретар на Международната асоциация на прокурорите, оповестиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

Той бе на посещаване в София във връзка проведената от Прокуратурата на Република България конференция „ Съдебна промяна. Специализирано правораздаване “. В работната среща участваха и заместник-главните прокурори Красимира Филипова и Даниела Машева, както и завеждащият отдел „ Международен “ във ВКП Цветомир Йосифов.

В хода на диалога бе разисквана работата на прокуратурата и провокациите пред работещите в нея, както и нуждата от запазване независимостта на магистратите за гарантиране обективността и върховенството на правото.

Акцент в диалозите бе и готовността на Международната асоциация на прокурорите за деен разговор и съдействие с Прокуратурата на Република България по линия на опазване на интегритета, гарантиране спазването на човешките права и обезпечаване на нужните условия за без значение осъществяване на професионалните отговорности на прокурорите в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР