Главният прокурор направи първи коментар относно доживотните присъди на двамата

...
Главният прокурор направи първи коментар относно доживотните присъди на двамата
Коментари Харесай

Иван Гешев с първи коментар за присъдите по делото Срафово

Главният прокурор направи първи коментар по отношение на доживотните присъди на двамата атентатори от Сарафово, които бяха прочетени през днешния ден от състав на Специализирания углавен съд.

"Доживотни присъди без право на подмяна за обвързваните с "Хизбула " подсъдими, взели участие в терористичния акт в Сарафово. Българският съд и прокуратура направиха вероятното, с цел да се получи правдивост за починалите пет жители на страната Израел и българина Мустафа Кьосов ", написа Гешев в своя профил в Туитър.

Доживотни присъди без право на подмяна за обвързваните с "Хизбула " подсъдими, взели участие в терористичния акт в Сарафово. Българският съд и прокуратура направиха вероятното, с цел да се получи правдивост за починалите пет жители на страната Израел и българина Мустафа Кьосов.
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG)

Припомняме, на 18 юли 2012 година рейс с израелски туристи на летище "Сарафово " в Бургас, стана обект на терористична офанзива. При гърмежа починаха петима израелски жители, водачът на рейса - български жител и причинителят на атентата. Ранени бяха близо 40 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР