Главният прокурор на Венецуела обяви, че започва разследване срещу опозиционния

...
Главният прокурор на Венецуела обяви, че започва разследване срещу опозиционния
Коментари Харесай

Разследват Хуан Гуайдо за връзки с колумбийски трафиканти

Главният прокурор на Венецуела разгласи, че стартира следствие против опозиционния водач Хуан Гуайдо за връзки с колумбийска паравоенна организация. Самият Гуайдо отхвърля обвиняванията.


Публикация на фотоси на Хуан Гуайдо разбуни духовете във Венецуела. На тях водачът на опозицията е в компанията на колумбийски трафиканти на дрога, за които се твърди, че са му помогнали да премине границата през февруари.

Тогава Гуайдо посети Колумбия, с цел да взе участие в благотворителен концерт за подкрепяне на филантропичната помощ за Венецуела.

Снимките бяха показани по малкия екран от основния прокурор на Венецуела. Според него те са доказателство за връзките на Гуайдо с паравоенната формация " Лос Растрохос " и това му дава съображение да стартира следствие.

Опозиционният водач признава, че се е снимал с въпросните хора, само че твърди, че не е знаел какви са те и отхвърля да има връзки с незаконни детайли от Колумбия.

Стотици фотоси са били направени същия ден, разяснява Гуайдо и добави, че е мъчно да се направи разграничаване сред хора, които желаят да се снимат с някого.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР