Главният прокурор на Република България Иван Гешев връчи сертификати на

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев връчи сертификати на
Коментари Харесай

Главният прокурор Иван Гешев връчи сертификати на прокурори и следователи СНИМКИ

Главният прокурор на Република България Иван Гешев връчи документи на прокурори и следователи, участници в семинар за трафика на хора, осведомителни и информационни технологии и интернет, провеждащ се в гр. Хисаря, оповестяват от прокуратурата.

Събитието е проведено от Асоциацията на прокурорите в България, Националната комисия за битка с трафика на хора (НКБТХ), Кралската прокурорска работа на Англия и Британското посолство в София и цели възстановяване на уменията и повишение на професионалните пълномощия на специалистите, работещи по противодействието на трафика на хора и закрилата на жертви на трафик на национално и интернационално равнище.

На семинара бяха дискутирани въпроси, свързани с правната и институционалната рамка, както в Българи, по този начин и във Англия, както и с практиките в наказателното гонене на причинителите на незаконни действия.

В обучителния семинар взеха присъединяване магистрати, членове на Асоциацията на прокурорите в България, Националната следствена работа, НКБТХ, Кралската прокурорска работа и чиновници от Централни профилирани закононарушения на Столична полицейска работа на Англия, Служба по опиатите и престъпността на Организация на обединените нации, Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР