Главният прокурор на Република България Иван Гешев внесе в деловодството

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев внесе в деловодството
Коментари Харесай

Гешев поиска имунитета на депутата от ГЕРБ Даниел Александров

Главният прокурор на Република България Иван Гешев внесе в деловодството на 49-ото Народно заседание искане за снемане на имунитета на народния представител Даниел Александров по предложение на Софийската градска прокуратура (СГП).

Искането е по отношение на досъдебно произвеждане, формирано на 31.05.2023г. В предлагането се сочи, че все още са налице доказателства за привличане на Александров в качеството на обвинен за закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Депутатът от ГЕРБ и някогашен европейски вицешампион по класическа битка в категория до 82 кг Даниел Александров е разследван за блудничество с малолетна. Това стана ясно, откакто Софийската градска прокуратура (СГП) предложи на основния прокурор Иван Гешев да изиска имунитета на народния представител.

Доказателствата сочели, че на 7 май в с. Бистрица Даниел Александров “чрез приложимост на мощ направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст ”. Годините на възможната жертва не се прецизират.

В Дупница, където е роден депутатът, се приказва, че двамата със брачната половинка му са в бракоразвод от дълго време. Съпругата завела детето, което е съвсем на 18 години, да подаде тъжба. От полицията ги върнали, тъй като тя не е родственик на момичето и споделили да се яви с родителите си.

„ В дъното на всичко това стои моят бракоразвод, който е от месец и половина – два. Нищо от това не е правилно. Стоя зад името си. “ Това съобщи депутатът в малко изказване пред публицисти в сряда.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР