Главният прокурор на Република България Иван Гешев, участва в работно

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев, участва в работно
Коментари Харесай

Гешев с акция в няколко града, има информация за обискиран детски център

Главният прокурор на Република България Иван Гешев, взе участие в работно заседание с магистратите от окръжните прокуратури в Добрич, Силистра и Разград, оповестиха от прокуратурата.
Посещението е част от продължаващата обиколка на основния прокурор в петте апелативни региона на страната, споделиха от държавното обвиняване.
В същото време стана ясно, че икономическа и престъпна полиция са направили обиск в детски център " Биберон ", като са търсили акцизни артикули, само че не са намерили нищо. Това се схваща от изказване на собственичката на центъра Пламена Тончева пред " Силистренски бряг "
Акцията съответствува с визитата на основния прокурор Иван Гешев в Силистра. От обявата не излиза наяве дали става дума за нормалната процедура сходни осъществявания да съпътстват или предшестват пътуванията на основния прокурор до съответното обитаемо място.
В Twitter Иван Гешев заяви, че продължава битката с битовата престъпност в Добрич и Силистра. Обвинител №1 оповестява за разкрити две убийства - едно в Добрич и друго в ситовското село Искра.

Две разкрити убийства на територията на апелативен регион Варна /гр. Добрич и с. Искра, обл. Силистра/. Продължаваме битката с битовата престъпност през днешния ден в Добрич и Силистра. С почитание към професионализма на прокурорите и чиновниците на Министерство на вътрешните работи, работещи в тези сложни условия. pic.twitter.com/uqN2tcHHcm
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) August 11, 2020
„ Иван Гешев разиска целите на прокуратурата през актуалната година с акцент противодействието на стандартната престъпност, изискванията на работа на магистратите, както и зачестилите политически офанзиви против независимостта на правосъдната власт “, показват още прокуратурата.
След срещите основният прокурор посети работните пространства на магистратите и беседва със правосъдните чиновници от oкръжните прокуратури в Добрич, Сливен и Разград, гласи още известието на държавното обвиняване. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР