Главният прокурор на Република България Иван Гешев е изпратил писма

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев е изпратил писма
Коментари Харесай

Гешев кани Христо Иванов и Надежда Йорданова да дискутират промените в съдебната власт

Главният прокурор на Република България Иван Гешев е изпратил писма до народния представител от " Демократична България " Христо Иванов и правосъдният министър Надежда Йорданова , осведомят от пресцентъра на прокуратурата. Обвинител номер едно е отправил покана за спор по тематиката за Законопроекта за промени в правосъдната власт и закриването на профилираното правораздаване.

В писмото се удостоверява, че Прокуратурата на Република България напълно поддържа концепцията за нужда от правосъдна промяна. Като проблем от прокуратурата акцентират съкратените периоди за публично разискване.

Иван Гешев уточни, че в инаги е от голяма важност за вземането на най-полезното решение . За това той приканва за осъществяване на разговор пред медиите.
 Христо Иванов: Хватки, трикове и мацаници, само че да не падне косъм от главата на Гешев
Христо Иванов: Хватки, трикове и мацаници, само че да не падне косъм от главата на Гешев

Това съобщи пред News.bg съпредседателят на " Демократична България "

Предвид общите ни цели за неприкритост, бистрота и отчетност, споделям убеждението, че провеждането на обществен спор би дал на българските жители опцията да се срещнат, както с Вашите, по този начин и с моите юридически причини освен по посочената тематика, само че и във връзка с тематики, касаещи методите за реализиране на високо възприятие на правдивост у българските жители ", означи в поканата си основният прокурор.

Иван Гешев има подготвеност да взе участие в обществения спор в комфортно за Надежда Йорданова и Христо Иванов време в постройката на Народното събрание или в Министерски съвет .

Прокуратурата на Република България удостоверява желанията си за дейно и ползотворно съдействие в духа на общата цел за гарантиране правата на жителите и обезпечаването на заслужено правораздаване.
 Иван Гешев за отстраняването си: От
Иван Гешев за отстраняването си: От " правно нищо " до " просто нищо "

Не може да повярва, че това се случва в 21 век в страна членка и на фона на война
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР