Главният прокурор на Международния наказателен съд Карим Хан казва, че

...
Главният прокурор на Международния наказателен съд Карим Хан казва, че
Коментари Харесай

Главният прокурор на МНС разкри защо е обвинен Путин

Главният прокурор на Международния углавен съд Карим Хан споделя, че има рационални учредения да се счита, че съветският президент Владимир Путин и комисарят по правата на детето в Русия Лвова-Белова носят наказателна отговорност за насилственото депортиране на украински деца.

По времето, когато украинските деца са били изведени от страната си, те са били предпазени от Четвъртата Женевска спогодба.

„ Твърдим, че доста от тези деца от този момент са били дадени за осиновяване в Руската федерация ”, разясни Хан, добавяйки, че смяната на закона в Русия посредством президентски укази, издадени от Путин, е улеснила децата да бъдат осиновени от Руски фамилии: „ Тези дейности, наред с други, показват желание тези деца да бъдат отстранени за непрекъснато от личната им страна ”.

Майка му е убита, момичето е отведено и карано да благодари на руснаците, написа Вести.

„ Не можем да позволим децата да бъдат третирани по този начин, като че ли са плячка от войната ” акцентира Хан и разясни, че Украйна е „ място на престъпление, което обгръща комплициран и необятен набор от хипотетични интернационалните нарушавания ”.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР