Главният прокурор Иван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19

...
Главният прокурор Иван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19
Коментари Харесай

Гешев разпореди специален надзор за престъпленията с отпадъци

Главният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във разпореди на апелативните прокуратури в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново взимане на специфичен контрол на формираните досъдебни производства за закононарушения, свързани с ръководството на боклуци не по открития ред и преместването им през границите на страната според условията на Закона за ръководство на отпадъците и Закона за околната среда и водите.

Главният прокурор е указал на административните ръководители на апелативните прокуратури да вземат на специфичен контрол и всички досъдебни производства формирани по данни на Министерство на вътрешните работи и ДАНС, събрани в хода на осъществяваната от тях взаимна инспекция.

Припомняме, че на 06.01.2020 година по предписание на основния прокурор е предоставено на Министерството на вътрешните работи и на Държавна организация „ Национална сигурност “ взаимна инспекция за съблюдаване условията на Закона за ръководство на отпадъците и Закона за околната среда и водите.

Гешев разпореди да се направи инспекция на всички площадки за отпадък у нас

Указано е при нужда от подпомагане с непознатите правосъдни управляващи и по-конкретно с тези на Република Италия, съответните наблюдаващи прокурори да реализират интернационалното правно съдействие – изпращане на ЕЗР, посредством Националното бюро в Евроджъст.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР