Главният прокурор Иван Гешев заедно с ръководството на Софийска градска

...
Главният прокурор Иван Гешев заедно с ръководството на Софийска градска
Коментари Харесай

Иван Гешев: Няма да позволя да се засягат интересите на магистрати и служебни изпълнители

Главният прокурор Иван Гешев дружно с управлението на Софийска градска прокуратура организират брифинг в Националната следствена работа във връзка досъдебно произвеждане на Софийска градска прокуратура против проведена незаконна група, уличена в голям брой закононарушения, измежду които закани на следователи, прокурори и съдии, съобщи кореспондент на Sofia24.bg .

" Справедливостта би трябвало да спечелва и това е задачата на всички старания. Като основен прокурор няма да разреша освен да се засягат ползите и сигурността на хората и народа, само че и на магистрати и служебни реализатори от проведената престъпност, те да бъдат заплашвани, върху тях да се оказва напън, върху вътрешните убеждения, още повече върху дами и майки ", разяснява Иван Гешев.

" След малко ще видите това, което аз споделям от три години, а това е по какъв начин мафията, симбиозата сред престъпни престижи, наказани лица и такива, търсени от Интерпол, известни на обществото лица и организации дружно се борят против институциите против страната в несъгласие с интереса на хората. И това не го споделям аз към този момент, споделят ще го кажат доказателствата по делото, което ще видите ", изясни обвинител №1.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР