Главният прокурор Иван Гешев вече има собствена страница, съобщиха от

...
Главният прокурор Иван Гешев вече има собствена страница, съобщиха от
Коментари Харесай

След туитър-а Гешев си направи и собствена страница

Главният прокурор Иван Гешев към този момент има лична страница, оповестиха от държавното обвиняване. Досега основен прокурор не е имал такава.

Сайтът на прокуратурата е претърпял съществено възобновяване. Наред с него е добавена и дейната страница на Гешев. В нея е оповестена бигорафията му, качени са част от телевизионните му участия и се оповестява за настоящи събития – присъединяване във конгрес, обещано изявление и така нататък

Това е следващата стъпка на Гешев към още по-категорично медийно наличие. И сега телевизионният ефир постоянно е окупиран с него. Същото е с множеството вестници. Прокуратурата има и канал в YouTube, където се пускат записи от конференциите им. В уеб страницата на държавното обвиняване Гешев също е централна фигура.

Сега основният прокурор има и лична страница. Преди дни първият му туит бе за ареста на шефа на отдел " Наркотици " в ГДБОП Цветан Панков, който докара до оставката на шефа на службата Ивайло Спиридонов.

Оттогава Гешев употребява интензивно обществената мрежа. В понеделник той разгласява фотография, която от няколко дни се върти из пространството с изказванието, че той самият е чиновник, сниман до Тодор Живков по време на процесите против него.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР