Главният прокурор Иван Гешев възложи на ДАНС извършването на пълна

...
Главният прокурор Иван Гешев възложи на ДАНС извършването на пълна
Коментари Харесай

Политически зоопарк: Крадливите приватизатори сами на себе си са контрольори

Главният прокурор Иван Гешев разпореди на ДАНС осъществяването на цялостна инспекция на целия приватизационен развой, както и на последващия надзор от отрасловите министерства, организации и други държавни ведомства.
Идеята предстоящо провокира голям брой реакции, освен измежду политическите лица, само че и измежду публицистите и жителите в обществените мрежи.
Затова по традиция ще ви представим най-интересните отзиви, които касаят новата интензивност на основния прокурор. Съвсем естествено доминираха ироничните отзиви, предвид на големия размер от работа, който резонно навежда на мисълта за съмнителни резултати.
Вижте и най-интересните отзиви от обществените мрежи:
Главният прокурор почва " инспекция на целия приватизационен развой и на последващия държавен надзор. " Това за контрола ми хареса най-вече. И кой знае за какво си спомних по какъв начин през 2010 година държавното управление сля Агенцията по приватизацията с Агенцията по приватизационен надзор. Сля ги в едно! Оттогава всичко е типтоп. Крадливите приватизатори сами на себе си са контрольори. И несъмнено в този момент с огромен копнеж ще дадат на господин Гешев отчет - кой, по кое време, къде и кое дружество е откраднал.
Анна Заркова/журналист
Спомням си преди време какъв брой ме беше завладяла теорията на Ницше за безконечното възвръщане. Тя обещаваше повторение на живота в галактически мащаб и колкото й да е гадно да изживееш още веднъж махмурлуците си и Бойко Борисов - теорията е примамлива. При нас обаче ние живеем в Ницше на екстази и амфетамини. Днес чета по какъв начин Гешев е разпоредил инспекция на цялата приватизация. Убйствено дежа вю. По времето на ГЕРБ това се случва за трети или четвърти път. Само преди три години ГЕРБ отново бяха яхнали вълната и отново обещаваха проверка на приватизацията. Щяхме да променяме и конституцията, спомняте ли си? В нейната част за отпадане на отминалостта. То бяха едни тежки политически разногласия и обвинявания. След това концепцията беше заметена под килима. Сега отново сме в интервал на възвръщане. Пак ще громим несправедливостите от историята. Въпреки, че в случай че следим версиите за предишното на ГЕРБ, цялата приватизация у нас се изчерпва с " Техноимпекс ". Нищо друго продадено няма. Честно казано към този момент почна да ми писва от това дюкянче за рециклирани облици и пластмасови страсти. Фактът, че прибягват до ръждясалия боеприпас, приказва в каква рецесия на политически хрумвания се намираме. Очаквам скоро прокуратурата да почне и публично следствие за какво България през днешния ден не се намира на три морета. Като ще ровим в историята дано най-малко да уплътним работата на обвиняването.
Александър Симов/журналист и народен представител от Българска социалистическа партия
Пунтамаренето за през днешния ден - Борисов разгласи курс към машинно гласоподаване, Гешев обзор на приватизацията. Важното е заглавия да има. И знаете ли кой е обикновеният тест за правота?
Какво им пречеше до момента да са го сторили - единият като е от 10 години на власт, а другия от толкоз години заместител и в този момент основен прокурор.
Тъй като не можете да се примирите с това което става в действителна България, те ви оферират да се придвижите във виртуална България, там където нещата а-ха да се случат, и все не стават.
Както си споделя в никакъв случай не е късно да се излъжете за следващ път? Тя сметката си е ваша.
Илиан Василев/ някогашен посланик и бизнесмен
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР