Главният прокурор Иван Гешев се похвали с ареста на шестима

...
Главният прокурор Иван Гешев се похвали с ареста на шестима
Коментари Харесай

Гешев профилактира ромски фамилии в Кюстендил

Главният прокурор Иван Гешев се похвали с ареста на шестима членове на богатите ромски семейства от Кюстендил " Гольовци " и " Ропотамци ". Според формалното известие за тях има данни за съпричастност към " разнообразни закононарушения ". Гешев приказва за проведена незаконна група за рекет, разпространяване на опиати и разнообразни насилствени дейности, само че в сряда преди обед още нямаше повдигнати обвинявания.

Главният прокурор показва подозрение, че семействата имат задоволително приходи, с цел да оправдаят лукса, в който живеят. Главният прокурор отиде на място в Кюстендил, с цел да разгласи още веднъж края на безнаказаността в страната.

" Гольовци или Ропотамци, Череп или Ланец, " предприемачи " или политици – свърши безнаказаността за всички нарушили закона. Независимо от обществения статус, милионите или връзките. Защото българите желаят и заслужават правдивост! ", написа Гешев в Туитър.

Пред публицисти в Кюстендил той изясни по какъв начин прокуратурата оказва помощ за събираемостта на бюджета.

" Няма нищо неприятно да си богат човек. Но тези хора би трябвало да си заплащат налозите, с които да се влага в българските общини и пътища. Част от работата ни е да не позволяваме в страната ни да виждаме хора, които карат скъпи коли за милиони, а нямат нито един работен ден зад тила си, нито са плащали налози. Ако се качите в Германия на кола за 1 млн. евро, на следващия ден всички данъчни и контролни служби ще дойдат. Това е един от целите на прокуратурата. Това са хора, които се занимават с противозаконна активност - било то лихварство, проституция, измами, живеят пищно, само че не дават нищо за страната си ", сподели Иван Гешев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР