Главният прокурор Иван Гешев се надява случаят със заловените руски

...
Главният прокурор Иван Гешев се надява случаят със заловените руски
Коментари Харесай

Гешев: Случаят със заловените шпиони е без аналог в новата ни история

Главният прокурор Иван Гешев се надява казусът със хванатите съветски шпиони да не послужи още веднъж за разцепление, а за обединяване на българските жители . На брифинг пред публицисти Гешев се надява да не се разделяме по всевъзможни признаци от десетилетия и да не забравяме, че на първо място преди всичко сме българи .

" Надявам се да се обединим на основата на това, че обичаме родината - дума, която сме почнали да забравяме ,...(да се обединим, бел.ред.) на това, че сме българофили, а не българофоби, за това, че пазиме българския интерес, а не го продаваме за жълти стотинки. Не ненавиждаме непозната страна, а сме длъжни да защитим България ", посочи Гешев.
 Двама военни са задържани, удостовери МО
Двама военни са задържани, удостовери МО

Те са обвинени за изнасяне на класифицирана информация

Той изясни, че казусът е без аналог в новата ни история , а и след 1944 година Лично Гешев е пристигнал на брифинга на прокуратурата, с претекст да каже на хората, че могат да се гордеят с българските служби за сигурност, с ДАНС, работа военно разузнаване , които в последните години възстановили своя професионален потенциал, мощно потърпевш в годините на прехода.

" Искрено се надявам това да е дълготраен развой, тъй като това е в интерес освен на България, а и на всеки един българин ", безапелационен бе Гешев.

Той открои значителния принос на министъра на защитата и на ръководителя на военното разузнаване Велко Атанасов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР