Главният прокурор Иван Гешев пристигна в Трилистник тази сутрин, пише

...
Главният прокурор Иван Гешев пристигна в Трилистник тази сутрин, пише
Коментари Харесай

Гешев пристигна в Трилистник заради тежко престъпление СНИМКИ

Главният прокурор Иван Гешев дойде в Трилистник тази заран, написа marica.bg.

Поводът за визитата е нахлуване над възрастен човек в село Трилистник, който бе свиреп пребит в дома си преди дни. След бързата реакция на служителите на реда от РПУ –Труд тежкото престъпно закононарушение бе разкрито единствено за 12 часа.

От кметството в Трилистник благодариха на началника на РПУ -Труд гл. контрольор Коста Кючуков и на чиновниците от ОД на Министерство на вътрешните работи.



86-годишният дядо Трифон от Трилистник бе атакуван на 4 април в дома си. Инцидентът станал към 12 часа през нощта. Нападателите му нанесли удари по главата.



По непотвърдена информация те му отмъкнали към 100 лв.. Само няколко часа по-рано - по обяд, близки на дядото го посетили в дома му, като му занесли храна. Според хора от селото нападателите не са търсили храна, а пари.



„ Дядо Трифон е спокоен и непретенциозен човек. Години наред се занимава със земеделие. Той е и най-възрастният земеделец в партията”, разяснява кметът на Община „ Марица” Димитър Иванов.



„ Благодаря ви, че макар сложните ви отговорности, които имате към актуалният миг в поради ситуацията в страната, вие показахте висок професионализъм, религия в обществото и най-много измежду населението”, написаха от кметството в Трилистник във ФБ след разкриването на закононарушението.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР