Главният прокурор Иван Гешев поздрави прокурорите от Бургас по време

...
Главният прокурор Иван Гешев поздрави прокурорите от Бургас по време
Коментари Харесай

Гешев поздрави прокурорите от Бургас: Успехът им означава по-голяма сигурност за гражданите

Главният прокурор Иван Гешев поздрави прокурорите от Бургас по време на работно заседание с магистратите от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура в града. Участието на Гешев в съвещанието е част от продължаващата обиколка на основния прокуро в петте апелативни региона на страната.

" Поздравих сътрудниците от Апелативен район-Бургас. Справят се отлично с провокациите пред Прокуратурата - последните дни са разкрити четири грабежа и едно ликвидиране в гр. Сливен. Успехът в работата им значи по-голяма сигурност за жителите! ", написа Гешев в собствен пост в Twitter. 

Поздравих сътрудниците от Апелативен район-Бургас. Справят се отлично с провокациите пред Прокуратурата - последните дни са разкрити четири грабежа и едно ликвидиране в гр. Сливен. Успехът в работата им значи по-голяма сигурност за жителите!
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG)

По време на визитата си в Бургас Иван Гешев разиска целите на прокуратурата през актуалната година с акцент противодействието на стандартната престъпност и изискванията на работа на магистратите.

След срещите основният прокурор Иван Гешев беседва и със правосъдните чиновници от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура-Бургас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР