Главният прокурор Иван Гешев отхвърли проектоварианта за съдебна реформа в

...
Главният прокурор Иван Гешев отхвърли проектоварианта за съдебна реформа в
Коментари Харесай

Войната загрубя! Гешев към ГЕРБ и ПП: Тая дето сте я замислили, няма да стане!

Главният прокурор Иван Гешев отхвърли проектоварианта за правосъдна промяна в частта за следствие на обвинител N 1 при възможни закононарушения, към който ГЕРБ и ПП-ДБ се обидиниха в първите дни на новия парламент.
„ Ако това е цената за сформиране на държавно управление, е тъжно за българската страна и изобщо за времената, в които живеем. Искат да основат процедура, касаеща 4 индивида, която е друга от процедурата за всички останали жители. Това няма да стане. Тези хора нямат обикновена юридическа компетентност. Все едно аграр да приказва за право или юрист за земеделска култура. Някои назовават тази концепция като „ отчетност “, други като „ надзор “, само че нито едно от двете не е. Това са клишета и хибридки, които не дават отговор на истината. А тя е елементарна – че това е противоконституционен текст, с който се пробват да овладеят прокуратурата “, съобщи от Бургас Иван Гешев.
А за претенции имунитет от Софийска градска прокуратура на депутата от Политическа партия Радослав Василев Гешев съобщи, че ще реши в понеделник.
СГП изиска някогашният министър на спорта да бъде притеглен към наказателна отговорност с претекста, че посредством заплашване е направил опит да принуди депутатката Христинка Иванова обратно на убежденията и волята й да напусне парламентарната група на Има Такъв Народ, от която бе и той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР