Главният прокурор Иван Гешев не само оправда негативните очаквания към

...
Главният прокурор Иван Гешев не само оправда негативните очаквания към
Коментари Харесай

Гешев се подигра с жертвите на комунизма, а ДПС, ГЕРБ, ДБ и СДС позорно мълчат

Главният прокурор Иван Гешев освен оправда отрицателните упования към него на искащите от години правосъдна промяна български жители, само че и ги задмина. Освен че се провали гръмко по проблема с обвинения Божков, а неотдавна и съобщи, че доколкото е схванал от сътрудници ''Няма нищо нередно'' в смс връзката сред финансовия министър Горанов и предприемача в заточение Васил Божков, преди няколко дни Гешев потресе демократичната общественост в България с това, че си е основал ''Експертен съвет'', в който попада лицето Васил Мръчков, основен прокурор на Народна Република България в интервала 1987-1989 година Това е жестока подигравка с хилядите жертви на комунистическия режим в България. А в личен проект гаврата е още по-жестока с жертвите на Възродителния развой, който, забележете, се развива и по време на мандата на Васил Мръчков като основен прокурор сред 1987 и 1989 година

Своевременно, по този в действителност ужасяващ мотив, ФАКТИ като медия потърси коментара на Движението за права и свободи, партия, която се обявява като представляваща ползите на турското малцинство в България и разчитаща на него като електорат по време на избори, само че подобен по този начин и не получихме. А даже и на нерешителен подобен щяхме да се зарадваме. Мълчанието на Движение за права и свободи е едва казано позорно предвид на унижението и репресията, на която са били подложени българските жители от турски генезис в залеза мрачния социализъм.

Доколкото си спомняме преди години почетният ръководител на Движение за права и свободи, тогава ръководител на партията, Ахмед Доган искаше и май се отхвърли от своя медал ''Стара планина'', защото подобен се обрисуваше да получи и Васил Мръчков. А сътрудникът на Държавна сигурност, с псевдоним ''Юриста'', в последна сметка си го и получи от ''червения'' президент Георги Първанов. След това даже сътрудник ''Гоце'', т.е. Първанов, се засрами от разразилия се скандал (2004 г.) и промени личния си декрет, с което ордена за Мръчков стана ''Кирил и Методий''. Не по-малък позор, несъмнено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР