Главният прокурор Иван Гешев има готовност и може да внесе

...
Главният прокурор Иван Гешев има готовност и може да внесе
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Главният прокурор е готов с доклада си

Главният прокурор Иван Гешев има подготвеност и може да внесе отчета за активността на прокуратурата преди 8 октомври. Това заяви ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева от трибуната на Народното събрание, като уточни, че през вчерашния ден е разговаряла с основния прокурор, представена от Българска телеграфна агенция и " Епицентър ".

В края на юли, по предложение на " Българска социалистическа партия за България ", Народното събрание реши основният прокурор да изготви и внесе отчет за активността на прокуратурата за интервала януари - август тази година.

Цвета Караянчева заяви, че сега, в който отчетът постъпи, незабавно ще го разпредели на отрасловата комисия, с цел да може да бъде прегледан в къси периоди и да влезе в пленарната зала.

Вчера на Председателски съвет се разбрахме, че в случай че някоя от парламентарните групи реши, може да внесе план на решение за чуване на основния прокурор и за отчета, който ще внесе за първото шестмесечие, сподели ръководителят на Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР