Главният прокурор Иван Гешев и министърът на вътрешните работи Младен

...
Главният прокурор Иван Гешев и министърът на вътрешните работи Младен
Коментари Харесай

Иван Гешев и Младен Маринов са в Галиче

Главният прокурор Иван Гешев и министърът на вътрешните работи Младен Маринов са в Галече. Рано тази заран във врачанското село стартира профилирана полицейска интервенция против битовата престъпност. Целта е инспекция на лица с престъпни прояви и нарушавания на публичния ред.

Очаква се Врачанската окръжна прокуратура да даде детайлности и към бруталното ликвидиране на 18-годишната ученичка.Кметът на Галиче Страхил Стоянов също е на срещата с Гешев и Маринов. Присъстват още основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов и окръжният прокурор на Враца Десислав Начков.

На място има засилено полицейско наличие. Припомня, че в събота заран 18-годишната Андреа бе открита с прерязано гърло в двора на къщата, в която живеела самo от няколко дни. Тялото на момичето беше намерено от родственик.

За тежкото закононарушение в ареста са двама младежи - единият от тях призна виновността си. Н. И., който е прочут в махалата с името Аксел, е направил цялостни признания пред проверяващите. Възможно е претекстът за нападението да е полов. В момента се работи по главните версии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР