Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло

...
Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло
Коментари Харесай

Гешев в Пловдив: Недопустими са масови сбивания с колове и крака от маси

Главният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов са в Пловдив, където се организират акции против битовата престъпност.
" Недопустимо е във втория по величина град да има масирани произшествия, при които се бият с колове и крайници от маси. Недопустимо е вследствие на забележка да се бият хора и битият, който е някогашен следовател да му се аргументи телесна щета и загуба на окото. Недопустимо е хора, които настояват, че са почитатели на спорта и почитат футбола да си устройват всеобщи сбивания, това да се снима и да е мотив за горделивост. Това са неща, които прокуратурата и Министерство на вътрешните работи считаме за неприемливи. Това е и главната причина да сме през днешния ден тук и да кажем, че в случай че страната не може да се оправи с битовата престъпност значи, че би трябвало да си закриваме страната “, съобщи основният прокурор.

„ Недопустимо е да си мислят, че няма да има последици. Независимо дали става въпрос за роми или роми, както е политкоректно да се назовават. Всички с изключение на права имат и отговорности и задължения към обществото. Ние имаме твърдото желание, без значение дали е милионер или обществено слаб, да използван приложим вярно закона “, безапелационен бе той.

„ Както знаете Целта на прокуратурата и сътрудниците й от Министерство на вътрешните работи е към края на годината да има понижение на битовата престъпност. Сигурни сме, че сме на верния път и тази цел ще бъде достигната “, акцентира Иван Гешев.

Главният секретар Ивайло Иванов посочи, че акциите се организират в 10 обитаеми места в Пловдивско и все още са арестувани 30 души.  „ Уважавам всички футболни почитатели и считам, че разногласието кой е по-добър би трябвало да се взема решение на терена, а не на сходни боеве. Нека почитателите да спорят на стадиона, а не да си спретват такива всеобщи побои. Виждали сме от един почтен удар до какво може да се докара и да се загуби човешки живот “, съобщи още Иванов
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР