Главният прокурор Иван Гешев ходи с полицията по акциите срещу

...
Главният прокурор Иван Гешев ходи с полицията по акциите срещу
Коментари Харесай

Гешев ходи с полицията по селата от любов към детайла

Главният прокурор Иван Гешев върви с полицията по акциите против битовата престъпност " не да се прави пиар ", а тъй като управляващите обръщат " внимание на детайлите ". Това изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов по време на взаимно заседание на професионалното управление на министерството и прокуратурата. На него участва и Гешев, макар че е в отпуск до 9 август.

" За нас няма значение кой е причинителят на закононарушението и кой е потърпевшият. Аршинът би трябвало да е идентичен и да знаят, че когато се прави някакво правонарушение, има страна и тя се намесва, с цел да може всеки да си понесе следствията ", сподели Иванов.

Спазването на този принцип стана изключително очевидно по време на акцията край летния сарай на Ахмед Доган в парк " Росенец ". Христо Иванов и двама негови придружители бяха жестоко изблъскани от държавна земя от гардове на Националната работа за защита (НСО), които отхвърлиха даже да се показват. Пристигналите по-късно служители на реда не реагираха по отношение на гардовете по никакъв метод, а смъкнаха първо самоличността на Иванов и неговите придружители.

Самият Иван Гешев е обяснявал, че върви по акциите против битовата престъпност, с цел да се покаже на хората, че има страна и тя е било до тях.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи прикани регионалните шефове на министерството да внушават на жителите " възприятието за сигурност ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР