Главният прокурор Иван Гешев говори пред журналисти и обяви, че

...
Главният прокурор Иван Гешев говори пред журналисти и обяви, че
Коментари Харесай

Иван Гешев към журналисти: Истината в последно време девалвира. Представят се истински лъжи

Главният прокурор Иван Гешев приказва пред публицисти и разгласи, че " истината е един от стълбовете на демокрацията и на актуалното европейско общество ". " Ние ще ви кажем нашата истина с обстоятелства, а не с голословни изказвания ", сподели той.

" Мислих да приказвам строго юридически, само че трансформирах мнението си в предходните един-два часа. Когато омбисляхме тази презентация при започване на годината, мислих, че няма никакъв смисъл. Истината напоследък девалвира. За истина се показват същински неистини. Няма смисъл, тъй като тематиката в така наречен правосъдна промяна, която чувам от 1995 година, с изключение на, че не е правосъдна промяна, интересува дребен % от хора - сред 4 и 7% от жителите, съгласно изследванията. Последните един-два месеца трансформирах това свое виждане и осъзнах, че тя има своето голямо значение. Правата на индивида и правовата страна са едни от стълбовете, които крепят нашия общ европейски дом. Доскоро за мен тези полезности бяха клишета. Това не са клишета, а са доста значими за теб и за всеки европейски жител “, стартира Иван Гешев, представен от " Евроком ".

Гешев показва разбор за резултатите от активността на Прокуратурата на Република България за интервала 2019-2021 година, както и експертни оферти за промени в Наказателно-процесуалния кодекс и Наказателния кодекс. На събитието са поканени магистрати, представители на неправителствения бранш и на професионалните организации на следователи и прокурори, административните ръководители на апелативните прокуратури от страната, дипломати. Събитието е намерено за медии, като допускът ще става след показване на журналистическа карта. Спазването на противоепидемичните ограничения е целесъобразно!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР