Главният прокурор Иван Гешев е провел работна среща с прокурори

...
Главният прокурор Иван Гешев е провел работна среща с прокурори
Коментари Харесай

Гешев се появи в Пловдив: Страхът е лош съветник

Главният прокурор Иван Гешев е провел " работна среща с прокурори от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура в гр. Пловдив ", излиза наяве от известие на пресцентъра от през днешния ден следобяд.

Той разговарял с сътрудниците си " за провокациите пред работата на магистратите "  (така и не излиза наяве какво е наложило работната среща, както и да си приказват за " провокациите пред работата ", б.р.).

" Страхът е неприятен консултант. Нашата същинска цел е отбрана на независимостта на прокуратурата и правосъдната власт “, споделил основният прокурор и - както всекидневно се споделя в такива съобщения - се оповестил против опитите за интервенция в работата на самостоятелната правосъдна система.

Иван Гешев насърчил прокурорите и им пожелал още " ползотворна работа, здраве за тях и фамилиите им ", приключва забавното прессъобщение.

После бе обявено, че Гешев се е срещнал с подчинените си магистрати и в Сливенския регион.

Още на брифинга си от 15 май, първия, който може да се дефинира като абсурден - със скъсването на оставката, нападките против Бойко Борисов и думите за " боклуците ", Гешев разкри, че се е водила страшна борба по апелативни региони.

Според него някои шефове на апелативни прокуратури са натискани от Борислав Сарафов да се извърнат против основния, а последвалата декларация от Апеативната софийска прокуратура не била напълно същинска.

Изповядвайки контактите и диалозите си, Гешев персонално призна тогава, че на собствен ред той звънял наред по апелативните региони да търси гаранции за честност.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР