Главният прокурор Иван Гешев е излязъл в отпуск. Новината е

...
Главният прокурор Иван Гешев е излязъл в отпуск. Новината е
Коментари Харесай

В разгара на протестите: Иван Гешев излезе в отпуск

Главният прокурор Иван Гешев е излязъл в отпуск. Новината е доказана от прокуратурата.

По време на многолюдни митинги, в които се желае оставката на държавното управление, както и неговата, той ще се отдръпна от ежедневните отговорности за 20 дни. Главният обвинител е в отпуск от 20 юли до 9 август.

" Главният прокурор работи най-добре, когато е в отпуск. Тогава има опция да се заеме с работа по стратегическите цели на прокуратурата - битка с корупцията по високите етажи на властта, битка против проведената престъпност и противопоставяне на битовата престъпност ", изясни пресслужбата на прокуратурата пред в. " Сега ".

От обвиняването опазих Гешев като обясниха, че всеки ден е на работа, въпреки и официално да е в отпуск. " Така може да се концентрира върху осъществяването на стратегическите цели, без да се занимава с купища документи ".

През миналия ден две партии показаха гласно, че желаят оставката на основния прокурор - Българска социалистическа партия и " Да,България! ". Социалистите желаеха Гешев да бъде изслушан пред Народното събрание. Лидерът на " Да,България! " Христо Иванов изиска министър председателят Борисов да подреди на правосъдния министър Данаил Кирилов да инициира дисциплинарна процедура против основния прокурор.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР