Главният прокурор и заместник-председателят на ПГ на Изправи се.БГ! Ние

...
Главният прокурор и заместник-председателят на ПГ на Изправи се.БГ! Ние
Коментари Харесай

Хаджигенов се закани да носи яйца при ново изслушване на Гешев

Главният прокурор и заместник-председателят на ПГ на " Изправи се.БГ! Ние идваме! " юрист Николай Хаджигенов още веднъж се сблъскаха по време на съвещанието на Комисията по правни въпроси.

Той бе извикан на съображение на член 24 от правилника на Народното събрание, който планува минимум един път на три месеца основният прокурор и ръководителите на Върховния касационен съд и Върховния административен съд да бъдат викани на разискване в правната комисия по тематики, свързани с работата на ръководените от тях институции, в това число да дават отговор на въпроси.
 Гешев на въпроси за полицейското принуждение: Нямам такива пълномощия Гешев на въпроси за полицейското принуждение: Нямам такива пълномощия
Нямам такива отговорности и нямам такива пълномощия. Така основният прокурор Иван Гешев отговори на въпрос на народен представител от правната комисия...

По време на чуването Хаджигенов атакува Гешев за " резиденцията ", в която живее. Главният прокурор му отговори, че живее в къща от 1912 година, като заплаща наем, който е избран от Министерския съвет по контракт. С парите от наема страната умерено може да счита, че си е върнала парите, които е вложила в ремонта.

Видимо сърдит от цялото чуване на основния прокурор юрист Хаджиенов си потегли. Гешев му пожела прелестен ден, а Хаджигенов му отвърна, че не би му поискал същото, а на идващото съвещание би донесъл яйца.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР