Главният прокурор е направил много тънък маньовър“, с който издигна

...
Главният прокурор е направил много тънък маньовър“, с който издигна
Коментари Харесай

Румен Петков: Главният прокурор издигна Румен Радев за втори мандат

" Главният прокурор е направил " доста тъничък маньовър “, с който " издигна Румен Радев за втори мандат ". Това сподели водачът на АБВ Румен Петков в изявление за bTV. 
" Да се разхвърлят срс-та е пошло “, съобщи Петков във връзка изпратените от прокуратурата записи, на които се допуска, че са записани диалози сред командващия на Военновъздушни сили ген.-майор Цанко Стойков и президента Радев.
Предишният път, когато Цветан Цветанов " разхвърля “ срс-та в Народното събрание, България беше наказана, напомни някогашният вътрешен министър.
Според него е значимо да се каже защо се проверява ген.-майор Стойков, тъй като остава усещане, че е бил подслушван единствено с цел да бъде записан Радев.
Самият Петков разкри, че в предишното също е алармирал против сегашния шеф на Военновъздушни сили за " незаконен ремонт на самолети “.
Сегашният вътрешен министър Младен Маринов е експерт и не би употребил безконтролно специфични разследващи средства, тъй че би трябвало да се види коя от другите институции с право да използват такава техника е осъществила подслушването, счита Румен Петков.
Политикът разяснява и протичащото се с предприемача Васил Божков през последните дни и профилираната акция в негови офиси и къщи.
" Съветвам господин Божков да се върне в България “, съобщи Петков и добави, че " може да има учредения да се опасява (за живота си) “, само че " не се прави по този начин, когато имаш обвиняване “.
Друго доста значимо нещо в тази ситуация с Комисията по хазарта е " да се изчистят отговорностите “, счита Петков.
" Твърденията, че някой може да ръководи Комисията по
хазарта през главата на министъра на тънък са несъстоятелни “, сподели водачът на АБВ, съгласно който " в случай че той е дал тази опция (за двоен стандарт при таксуването на лотариите), основният прокурор би трябвало да влезе в кабинета на финансовия министър с камерите “=
Вижте какво сподели самият Васил Божков във включване по телефона в ТАЗИ СТАТИЯ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР