Главният прокурор е направил много тънък маньовър, с който издигна

...
Главният прокурор е направил много тънък маньовър, с който издигна
Коментари Харесай

Румен Петков: Главният прокурор с „много тънък маньовър „издигна Румен Радев за втори мандат

Главният прокурор е направил „ доста тъничък маньовър ", с който „ издигна Румен Радев за втори мандат ", счита Румен Петков. Лидерът на АБВ разяснява в студиото на БТВ „ Тази заран " засилващото се напрежение сред Обвинител №1 и президента Румен Радев.

Да се разхвърлят срс-та е пошло, съобщи Петков във връзка изпратените от прокуратурата записи, на които се допуска, че са записани диалози сред командващия на Военновъздушни сили ген.-майор Цанко Стойков и президента Радев, написа cross.bg.

Предишният път, когато Цветан Цветанов „ разхвърля " срс-та в Народното събрание, България беше наказана, напомни някогашният вътрешен министър. Според него е значимо да се каже защо се проверява ген.-майор Стойков, тъй като остава усещане, че е бил подслушван единствено с цел да бъде записан Радев.

Самият Петков разкри, че в предишното също е алармирал против сегашния шеф на Военновъздушни сили за „ незаконен ремонт на самолети ".

Сегашният вътрешен министър Младен Маринов е експерт и не би употребил безконтролно специфични разследващи средства, тъй че би трябвало да се види коя от другите институции с право да използват такава техника е осъществила подслушването, счита Румен Петков.

Политикът разяснява и протичащото се с предприемача Васил Божков през последните дни и профилираната акция в негови офиси и къщи. Съветвам господин Божков да се върне в България, съобщи Петков и добави, че може да има учредения да се опасява за живота си, само че „ не се прави по този начин, когато имаш обвиняване ".

Друго доста значимо нещо в тази ситуация с Комисията по хазарта е „ да се изчистят отговорностите ", счита Петков. Твърденията, че някой може да ръководи Комисията по хазарта през главата на министъра на тънък са несъстоятелни, сподели водачът на АБВ, съгласно който „ в случай че той е дал тази опция за двоен стандарт при таксуването на лотариите, основният прокурор би трябвало да влезе в кабинета на финансовия министър с камерите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР