Главният прокурор доведе до безпрецедентна криза правовия ред в България,

...
Главният прокурор доведе до безпрецедентна криза правовия ред в България,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Иван Гешев доведе до безпрецедентна криза правовия ред

Главният прокурор докара до невиждана рецесия правовия ред в България, съобщи съпредседателят на Демократична България на митинг пред Висшия правосъден съвет, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Пред постройката на жители скандират „ Гешев е срам ” и издигат плакати със фотографията на основния прокурор. Междувременно вътре въсшите магистрати заседават.
 От Правосъдие за всеки още веднъж желаеха оставката на Иван Гешев (ВИДЕО) От " Правосъдие за всеки " още веднъж желаеха оставката на Иван Гешев (ВИДЕО)
Протест под надпис „ Правосъдие без каскет “ се организира пред Съдебната палата в София, съобщи кореспондент на БГНЕС. Искането...
Днес сме тук, с цел да желаяме оставката на Гешев и да желаяме от Висш съдебен съвет да стартира дисциплинарно произвеждане против него, съобщи още Иванов.
Аз персонално съм пускал сигнал до Висш съдебен съвет, с което съм ги призовал да се сезират за множеството нарушавания на Етичния кодекс на българския магистрат, които той е направил – за голям брой нарушавания на всички на практика, правила на справедливия развой, които е направил, прибавя се ново съображение и с резолюцията на Екологичен потенциал, съобщи още Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР