Главният преговарящ на Европейския съюз за Брекзит Мишел Барние обяви,

...
Главният преговарящ на Европейския съюз за Брекзит Мишел Барние обяви,
Коментари Харесай

Исканията на Великобритания да остане в единния пазар - невъзможни, отсече ЕС

Главният договарящ на Европейския съюз за Брекзит Мишел Барние разгласи, откакто третият кръг от договарянията завърши, че настояванията на Обединеното кралство да резервира достъпа си до единния европейски пазар след излизането си от Общността са " невъзможни ", оповестяват международните осведомителни организации.

Барние добави, че Англия и Европейски Съюз " не реализираха съдбоносен прогрес по нито една от главните тематики " по време на договарянията до момента.

 Ограничение за жителите от Европейски Съюз след Брекзит
Ограничение за жителите от Европейски Съюз след Брекзит

Дейвид Камерън също искаше да ограничи трудовия пазар

Мишел Барние отбелязал, че трите въпроса, които би трябвало да бъдат прегледани по време на договарянията, са правата на жителите на Европейски Съюз, Ирландия и финансовите отговорности на Обединеното кралство.

Главният договарящ на Европейски Съюз разкритикува Англия за отхвърли да съблюдава " финансовите си отговорности " към Европейски Съюз, както и да изпрати писма до жителите на Европейски Съюз, поискали от тях да изоставен страната.

От своя страна английският министър по Брекзит Дейвид Дейвис разяснява, че страната му ще вземе поради както моралните, по този начин и правните си отговорности към Общността в предлагането за Брекзит към Европейски Съюз.

По време на взаимна конференция с Барние, Дейвис уточни, че английското държавно управление се пробва да откри дали законовите отговорности, изискани от Европейски Съюз, са вярно систематизирани.

Англия ще извърши отговорностите си, акцентира Дейвис, но добави, че тези отговорности би трябвало да са реалистични. Според него обаче не всички са наложително законни и английското държавно управление признава също по този начин и моралните отговорности.

И най-после основният договарящ на Англия за Брекзит се е съгласил с Барние, че.

 Англия отхвърля, че ще заплати 40 милиарда евро за Брекзит
Англия отхвърля, че ще заплати 40 милиарда евро за Брекзит

Тереза Мей би трябвало да контракти и сума, която личната ѝ политическа партия може да понесе
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР