Главният преговарящ на ЕС за Брекзит Мишел Барние заяви, че

...
Главният преговарящ на ЕС за Брекзит Мишел Барние заяви, че
Коментари Харесай

Преговарящият за Брекзит от ЕС обяви, че още споразумението е далеч

Главният договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние съобщи, че в новите оферти на английския министър председател Борис Джонсън има прогрес, само че остава и да се свърши доста работа за реализиране на ново съглашение, предадоха " Ройтерс " и " Франс прес ", представени от Българска телеграфна агенция.

Днес Борис Джонсън разгласи, че показва " градивни и рационални предложния " на Европейски Съюз и че се надява Брюксел да откри опция за компромис за реализиране на договорка.

" Има прогрес, само че искрено казано, остава да се свърши още доста работа за реализиране на трите цели на защитния механизъм: без физическа граница, стопанската система на остров Ирландия и отбрана на общия пазар. Ще продължим да работим за реализиране на съглашение. Брекзит без съглашение в никакъв случай няма да е изборът на Европейски Съюз. Ще продължим да работим с английския екип, само че съглашението би трябвало да съблюдава трите уговорката ", сподели Барние преди среща с водачите на политическите групи на Европейския парламент.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за Брекзит (732)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР