Главният обвинител по процеса за импийчмънт на Доналд Тръмп Доналд

...
Главният обвинител по процеса за импийчмънт на Доналд Тръмп Доналд
Коментари Харесай

Тръмп заплашвал лавния обвинител по процеса за импийчмънт

Главният обвинител по процеса за импийчмънт на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, демократът Адам Шиф, съобщи през днешния ден, че е бил застрашен от президента, който написал в Туитър, че ще би трябвало "да си заплати ", съобщи Агенция Франс Прес.

"Хитрецът Шиф е подкупен политик и най-вероятно доста перверзен човек. Той не е платил цената, към този момент, за това, което е сторил на страната ни ", е написал Тръмп сутринта. По-късно Шиф реагира в студиото на телевизия Ен Би Си. На въпрос дали възприема написаното от Тръмп като опасност, конгресменът демократ отговори: "Мисля, че е предопределено за това ". Адам Шиф, който оглавява комисията по разузнаване в Камарата на представителите и е някогашен прокурор, приключил Харвардския университет, се трансформира в черната овца за републиканеца милиардер, провеждайки следствието, довело до обвиняването против президента. Впоследствие той беше претрупан да оглави екипа на обвиняването в процеса по импийчмънт в Сената, където дебатите ще продължат на следващия ден.

Shifty Adam Schiff is a CORRUPT POLITICIAN, and probably a very sick man. He has not paid the price, yet, for what he has done to our Country!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 26, 2020
В обвинителната си тирада в сряда Шиф упрекна Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, че се е опитал да "мами ", с цел да завоюва втори мандат в Белия дом. По думите му президентът упражнил напън над Украйна да стартира следствие във щета на евентуалния му противник Джо Байдън.

Демократите пледираха в поддръжка на отстраняването на президента Тръмп

Известният юрист Алан Дършоуиц, който ще пази Тръмп пред Сената, съобщи през днешния ден пред Фокс нюз, че гласоподавателите са тези, които ще решат ориста на президента, а не импийчмънта, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ДПА. Според него доста от показаното от демократите не съставлява нарушавания, водещи до импийчмънт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР