Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов реагира на информацията, че

...
Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов реагира на информацията, че
Коментари Харесай

В ЦСКА вече няма да се радват след гол, а ще се извиняват


Главният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов реагира на информацията, че от Левски ще сезират БФС и прокуратурата за държанието на нападателя Фернандо Каранга, създател на победното попадение за 1:0 в дербито на България в неделя.

Бразилецът изрази бурно насладата си като сподели жест, който е негова запазена марка, а след срещата чества с почитателите на " алените ", които му подадоха надуваем продукт от сексшоп, декориран с шал на Левски.

" Щом толкоз пречи, ще помолив треньора Стамен Белчев да приключим сезона без Каранга. Ще забраним също на играчите да се радват след гол, а вместо това ще вървят да се извиняват на агитката им, че са вкарали. Готови сме на всичко, тъй като сме ЦСКА. Ще ги бием и с запасите.

Големите тимове играят за себе си, а не вземат участие в подмолни игри ", разяснява Стоилов пред " 24 часа ". Той засяга следващия опит на Левски да си обезпечи преимущество по длъжностен път, вместо на терена.

За отбелязване е, че проблемите на " сините " не се изчерпват единствено със загубата от ЦСКА. Тимът върви трети в шампионата с закъснение от 16 точки от водача Лудогорец и 13 от ЦСКА, а в последните си 10 мача три път е стъпил изкривено.

" Явно Димитър Пенев още веднъж разкри Левски, като сподели, че са играли за Лудогорец, а не за себе си ", разясниха последователи на ЦСКА.

Във Facebook групите на почитатели на Левски мненията към този момент са разграничени. Привържениците са изтощени от оправданията с Каранга или мястото на ЦСКА в Първа лига, а желаят тимът им към този момент да заиграе и да покаже лицето, което се чака от него. Друга част поддържат мнението, че подобен мач не е трябвало да има, защото ЦСКА в този си тип бил изкуствено основан тим.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР