Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов не остана доволен от

...
Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов не остана доволен от
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов нападна съдиите след равенството с Лудогорец

Главният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов не остана удовлетворен от равенството 0:0 с Лудогорец, което резервира разликата от три точки сред двата тима. Стоилов още веднъж не спести рецензиите си към съдиите.
 ЦСКА и Лудогорец не излъчиха победител
" Не успяхме да спечелим мача, не реализирахме дузпата и другите основани положения. Доминирахме през целия мач, имаше минути когато отстъпихме психически, само че това е обикновено. При подобен огромен залог, е обикновено да се изпусне дузпа. Не успяхме второто полувреме да осъществяваме, в такива мачове има 2-3 обстановки, в случай че не ги вкараш.. ", съобщи Стоилов.

" Господин Петричев не знам да е бил футболист, че да познава футболните богове. Всеки мач играем за победа, това си е в ДНК-то на ЦСКА. Ще забележим най-после кой ще е първи, кой втори в края на сезона. Доволен съм от метода на провеждането на мача и от влагането на играчите, само че не съм удовлетворен, че не победихме ".

" Имаме доста положителни футболисти, само че имаме и контузени такива. Всеки би трябвало да потвърди, че заслужава да е в ЦСКА. Не са единствено наши грешките тимът да е на това място. В първата минута имаше 1000 % дузпа, като има дузпи да се дават ", добави той.

" Не си припомням това състояние (в 51-ата минута фал на Малинов против Марселиньо), имаше двоен критерий, само че в тяхна изгода. Имаме задоволително футболисти, с цел да може ЦСКА да завоюва останалите 3 мача. Съдийството няма да го разясня, заболя ме устата. Днес не успяхме да се възползваме, във футбола е по този начин, вършат се неточности, и най-големите тимове падат. Имаме си треньори, няма да разясняваме този въпрос.

" Бях в чужбина, когато ми звънна Любо Пенев, той си е огромен човек, той си носи отговорност за неговите решения, желаех да го разубедя, само че той беше безапелационен ".

" Винаги бях до него, не е по този начин, имаше дребни недоразумения, само че можеше да се създадат по по-добър метод нещата, само че това не е метода да си подадеш по този начин оставката, само че това е мое мнение. Той е доста огромен победител, роден победител и водач ", приключи Стоилов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР