Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е категоричен, че до

...
Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е категоричен, че до
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА обяви кога ще е ясно дали тимът ще може да играе в Европа

Главният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов е безапелационен, че до началото на януари ще се знае дали тимът ще има право да играе в евротурнирите идващия сезон. Той приказва още за стадион " Българска Армия " и базата на отбора, задачите а отбора треньора Стамен Белчев.

“Трябва да забележим дали ще играем в шампионатите на УЕФА. Тогава ще се създадат съответните корекции. Първо би трябвало да забележим решението на съда в Лозана. До началото на януари ще се знае дали ще играем в евротурнирите, ще изчакаме това решение на съда. Мисля, че бяхме извадени от Европа без причина ”, съобщи Стойчо Стоилов в изявление за „ Диема Спорт ”.

Той дефинира претенциите на ЦСКА1948 за стадион „ Българска Армия ” и базата в Панчарево за “смешни ”. “Не запитвам какво става с търга, защото постоянно се споделя едно, а става друго. Лично мое мнение е, че тези бази няма на кого различен да се дадат. Единственият вид е ЦСКА - клубът, който играе в Първа лига, клубът, който има поддръжката на “червената ” общественост. Не виждам какъв приемник може да бъде ЦСКА 1948. Не знам какви са претенциите на хората оттова, само че са смешни ”, разяснява Стоилов.

Главният управител сподели още, че задачата пред тима си остава купата, а притежателят Гриша Ганчев няма никакво желание да сменя старши треньора Стамен Белчев. “Видно е, че в последните няколко мача изпитваме компликации. Отборът не се намира в най-хубавата форма, само че футболните хора знаят, че няма по какъв начин да непрекъснато да поддържаш топ форма. Без да подценяваме състава на Славия, с който ни следва в този момент среща, има още време до мача с Лудогорец, с цел да се върнем на победния път, на който бяхме преди месец ”, показа мениджърът.

“Няма съответна цел пред Стамен Белчев и футболистите да завоюват този конфликт, само че имаме цел да спечелим купата, а тя минава през наложителни победи над Лудогорец, Левски и прочие Не одобряваме дуела в Разград на живот и гибел. Излизаме и играем, пък дано по-добрият победи. Дали виждам смяна в Лудогорец? Да, преди имаше българи, а в този момент няма нито един. Повече обаче не желая да разясня, защото не е колегиално да върша анализ на противника ”.

“Не е станало нищо кой знае какво, с цел да се приказва за промяна на Стамен Белчев. Не мисля, че можем да бъдем недоволни от работата му. Гриша Ганчев нееднократно е казвал и показвал, че за него не играчът, а треньорът е най-съществен. В този ред на мисли Станислав Манолев пое глобата за държанието си след срещата още през вчерашния ден. Има вътрешен устав, съгласно който бе глобен. Няма значение кой си - всеки си понася глобата. Няма проблем сред Манолев и Белчев, това би трябвало да се знае. Смятам, че с труда си досега Белчев е посочил, че е правилен човек, който би трябвало да бъде почитан. Който си намерения противоположното, ще бъде отхвърлен ”, приключи Стоилов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР