Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов беше бесен след изпуснатата

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов беше бесен след изпуснатата ...

Стойчо Стоилов: Трябваше да бием с пет гола този смешен отбор.


Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов беше бесен след изпуснатата победа над Лудогорец, като се нахвърли остро срещу отбора на шампионите и съдията Георги Кабаков. Двубоят на стадион "Българска армия" завърши 2:2, но "червените" пропуснаха дузина положения и след направен обрат изпуснаха победата в 83-ата минута.

"Съдийството под всякаква критика. Направо да връчват купата на Разград и да приключва този цирк.
Не бе, ЦСКА има много слаби играчи. Всички медии го казвате, а смачкахме 50-милионния годишен бюджет на Разград. Категорично смазване, при положение, че ние искахме да отложим мача, но те категорично отказаха. Въпреки, че предните години винаги си отлагаха мачовете преди своите мачове от евротурнирите. Това не попречи на нашите футболисти да ги надиграят категорично. Сега и допинг контрол са си поръчали. С пет гола трябваше да бием този смешен отбор. Какво съдийство - в първия кръг ни взимат две точки. При втория гол срещу Мазику има чист фаул за жълт картон, съдията дава да се играе, те ни вкарват втори гол. Това са две точки. Отиваме във Варна, отменят ни чист гол, дузпа не ни дава. Днес още две дузпи не ни се дават. Как ЦСКА да стане шампион, като е мачкан по всякакъв начин от футболен съюз и всичко?

Каква жалба, четири години пускаме жалби и какъв отговор има? Затова футболът в България е на това дередже. Сега ще паднем в трета група националният отбор. Откакто този отбор влезе в Първа лига, няма футбол в България. Това днес преля чашата на всичко", заяви Стоилов, който напусна бесен "Армията".

Източник: fakti.bg