Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов беше бесен след изпуснатата

...
Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов беше бесен след изпуснатата
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов: Трябваше да бием с пет гола този смешен отбор

Главният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов беше гневен след изпуснатата победа над Лудогорец, като се нахвърли остро против тима на първенците и съдията Георги Кабаков. Двубоят на стадион " Българска войска " приключи 2:2, само че " алените " пропуснаха дузина положения и след изработен поврат изпуснаха успеха в 83-ата минута.

" Съдийството под всякаква рецензия. Направо да връчват купата на Разград и да завършва този цирк.
Не бе, ЦСКА има доста слаби играчи. Всички медии го казвате, а смачкахме 50-милионния годишен бюджет на Разград. Категорично смазване, в случай, че ние искахме да отложим мача, само че те изрично отхвърлиха. Въпреки, че предните години постоянно си отлагаха мачовете преди своите мачове от евротурнирите. Това не попречи на нашите футболисти да ги надиграят изрично. Сега и допинг надзор са си поръчали. С пет гола трябваше да бием този комичен тим. Какво съдийство - в първия кръг ни взимат две точки. При втория гол против Мазику има чист фаул за жълт картон, съдията дава да се играе, те ни вкарват втори гол. Това са две точки. Отиваме във Варна, анулират ни чист гол, дузпа не ни дава. Днес още две дузпи не ни се дават. Как ЦСКА да стане първенец, като е мачкан по всевъзможен метод от футболен съюз и всичко?

Каква тъжба, четири години пускаме тъжби и какъв отговор има? Затова футболът в България е на това състояние. Сега ще паднем в трета група националният тим. Откакто този тим влезе в Първа лига, няма футбол в България. Това през днешния ден преля чашата на всичко ", съобщи Стоилов, който напусна гневен " Армията ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР