Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов заяви, че ако е

...
Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов заяви, че ако е
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов: Ако имаше феърплей в последните кръгове, миналата година щяхме да сме шампиони

Главният управител на ЦСКА-София Стойчо Стоилов съобщи, че в случай че е имало феърплей през предишния сезон, " алените " са щели да завоюват купата. Според някогашния ползащитник в последните два кръга, не се е играло почтено.

" Тези два месеца бяха доста тежки за нас, спортистите. Сега би трябвало да се подготвим добре за доиграване на шампионата. Ще преодолеем и тази компликация с победи. Въпреки всички фактори, които въздействат като футбола, през предходната година заслужавахме купата повече от Лудогорец. Последните два мача не бяха изиграни с феърплей и по тази причина не станахме първенци. Тази година водят с доста точки и по тази причина приоритет ни е Купата на България ", сподели Стоилов пред Бтв.

" Решението да се играе без аудитория е финансов удар по нас. Дано има аудитория в евротурнирите, тъй като това ще бъде сериозен удар в действителност. Маркетингово всичко е спряно, всичко в клуба е на издръжката на двамата притежатели - господин Ганчев и господин Инджов. През тези два месеца играчите са с понижени заплати. Има двама с контракти, с които водим договаряния, само че към този момент са несполучливи и те остават част от тима ".

" Спрямо Левски и Лудогорец сме с много по-нормален бюджет, в случай че са правилни цифрите, които четем, несъмнено. Джеси и Пинто са във висящо състояние, изчакваме да забележим какво ще стане с рецесията. Албентоса постъпи доста рационално, доста бързо се разбрахме с него, само че с други изпитваме усложнения в договарянията. Винаги сме имали млади футболисти - преди беше Чорбаджийски, в този момент Антов. Ако си заловен шанса, могат да съумеят ".

" При нас в никакъв случай не са играли заплатите. Не знам заплата да е вкарала гол. Треньорът не знае заплатите на играчите, той пуска тези, които реши. Клубът в никакъв случай не се е бъркал в работата на треньора. Не е рано да мислим за лятна селекция - постоянно следим играчи, разясняваме с мениджъри, със самите играчи дори. Не се знае след два месеца какво ще е, това ни тормози най-вече. Докато не се обясни какво ще се случва с рецесията, не е редно да вършим лятна селекция съгласно мен ".

" За Джарета питайте притежателите, не е въпрос към мен. Всеки ден се виждам с Джарета. Трябва да подобрим играта на терена. Преговори със Стамен Белчев не са водени, имаме си треньор - Милош Крушчич. Щом не сме преди всичко, очевидно има какво да се усъвършенства в клуба. Собствениците желаят да сме първенци и да вземем Купата на България. Надявам се тази година да успеем да вземем трофей ", приключи Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР