Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов обяви, че съдиите са

...
Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов обяви, че съдиите са
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов атакува съдията, обвини го за първите два гола на Левски

Главният управител на ЦСКА-София Стойчо Стоилов разгласи, че съдиите са ощетили неговия тим при равенството (3:3) против Левски. Според него сините е трябвало да останат с човек по-малко още през първата част, а първите два гола на противника били след никаква дузпа и фаул, който трябвало да бъде отсъден в интерес на алените.

" След първото полувреме трябваше да водим с 3:0. Като цяло ни лисваше малко самочувствие след 1:0 да отбележим втори и трети гол. Съдията също изигра роля. Имаше два жълти картона на Нашименто за пет минути, само че той не ги даде, треньорът на Левски реагира и го смени. Дузпата и фаулът, от които ни вкараха втория гол, бяха много пресилени.

В последна сметка можеше да загубим, само че можеше и да спечелим в последните минути.

Доста играчи бяха под равнището си през днешния ден. В момента, обаче, не е време да вършим напрежение. Първото полувреме ние сме си отговорни, че не взехме решение мача в наша изгода. Тук само играчите са отговорни, не е треньорът. Имаше напрежение и на това го приписвам, казусът в тази мачове в множеството случаи е психически.

Вратарят ни направи неточности, само че и съдията оказа помощ, изключително за първите два гола. Да, Бусато закъсня, само че нямаше дузпа, тъй като той първи стига до топката. При втория гол за Левски мисля, че Мазику игра първи с топката и фаулът трябваше да бъде за нас, само че той го даде назад.

efbet Лига 27 кръг, събота 20 юни  ЦСКА-София 3:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР