Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов коментира представянето на треньора

...
Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов коментира представянето на треньора
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов: С Любо ни чакат много успехи

Главният управител на ЦСКА-София Стойчо Стоилов разяснява представянето на треньора на " алените " Любослав Пенев досега. Бившият халф призна, че е останал прелестно сюрпризиран от развиването на Пенев като ментор през годините, когато беше надалеч от " Армията ".
" Темата с треньорската промяна не желая да я разясня. Времето ще покаже. Аз съм уверен, че промяната на Ел Маестро е била вярно решение. Накрая на сезона ще имаме отговор. Чие беше решението ли? В нашия клуб такова решение може да вземе единствено един човек - това е притежателят ", съобщи Стойчо Стоилов в предаването " Домът на футбола " по " Диема ".
" Сега играем по-атакуващ футбол. Създаваме повече голови обстановки. Футболът е по-приятен за окото на почитателите, вкарваме повече голове. Аз обичам и одобрявам атакуващия футбол. Този метод на игра отива повече на ЦСКА, в сравнение с есенният.

Аз съм доста прелестно сюрпризиран от Любо Пенев. Има доста огромна разлика от това, което беше преди, и това, което е в този момент. Той не си е губил времето - работил е, учил е. Чакат ни с него доста триумфи. За месец и половина, откогато е треньор, клубът много израсна. Със своите условия той кара всеки да дава максимума от себе си в професионален проект. Това е едно от най-важните неща. Отделно в спортно-технически проект виждате разликата, по какъв начин се влага тимът както в тренировките, по този начин и в мачовете. Клубът отиде на напълно друго равнище. Да, Любо е една от иконите на ЦСКА. Той вдъхна нужната убеденост и самочувствие на играчите. Мисля, че те към този момент схващат какво съставлява ЦСКА.

 Любослав Пенев е новият старши треньор на ЦСКА-София @@@
Това е напълно заслуга на Любо. Стартът му със загубата от Черно море? От прекомерно дълго време съм във футбола и знам, че не може за една седмица да промениш тима. Той не е вълшебник въпреки всичко.

Знам, че е нужно време. Колкото повече време минава, толкоз повече се виждат плодовете от неговата работа ", сподели Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР